Plaseaz─â o comand─â

VEHICOOL OPERATIONS S.R.L.

POLITIC─é PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

ULTIMA ACTUALIZARE: 11.06.2021

Respectarea vie╚Ťii dumneavoastr─â private este unul dintre angajamentele noastre fundamentale ╚Öi, de aceea, acord─âm cea mai mare aten╚Ťie prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, ├«n conformitate cu legisla╚Ťia aplicabil─â.

VEHICOOL OPERATIONS S.R.L., av├ónd sediul ├«n Str. Avionului, Nr.26, Biroul B, Et.1, Sector 1, Bucure╚Öti, cod de identificare fiscal─â 42616279, ├«nregistrat─â la Oficiul Registrului Comer╚Ťului sub nr. J40/6204/2020 ("VEHICOOL OPERATIONS", "noi") prelucreaz─â, ├«n calitate de operator, datele dumneavoastr─â cu caracter personal (ÔÇ×Date cu Caracter PersonalÔÇŁ). Scopul acestei note de informare (ÔÇ×Politic─âÔÇŁ) este s─â detalieze modul ├«n care VEHICOOL OPERATIONS prelucreaz─â Datele dumneavoastr─â cu Caracter Personal.

DATELE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE, SCOPURILE DE PRELUCR─éRE ╚śI TEMEIURILE DE PRELUCRARE

Crearea și administrarea contului de utilizator

a. Crearea contului de utilizator

Date cu caracter personal prelucrate : nume, prenume, adres─â de e-mail, num─âr de telefon.

Scopul prelucr─ârii Crearea contului de utilizator

Temeiul legal Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

b. Înregistrarea și conectarea cu conturile Facebook sau Google

├Än Aplica╚Ťia noastr─â, ave╚Ťi, de asemenea, posibilitatea de a v─â ├«nregistra ╚Öi de a crea un cont cu conturile de Facebook sau Google.

Conectarea cu Facebook

Aplica╚Ťia v─â ofer─â posibilitatea de a v─â ├«nregistra ╚Öi de a crea un cont folosind contul de Facebook. ├Änainte de a v─â ├«nregistra, sunte╚Ťi condu╚Öi c─âtre o pagin─â de Facebook unde v─â pute╚Ťi conecta folosind numele de utilizator ╚Öi parola contului de Facebook. Prin urmare, Aplica╚Ťia va fi conectat─â la profilul dumneavoastr─â de Facebook. Conectarea determin─â ├«n mod automat ca Aplica╚Ťia s─â primeasc─â de la Facebook informa╚Ťiile cu privire la care a╚Ťi fost de acord s─â fie transmise: ID-ul de Facebook, adresa de e-mail, numele, prenumele, poza de profil. Aceste informa╚Ťii vor fi prelucrate de noi pentru a v─â oferi posibilitatea de a crea contul ╚Öi, ├«n m─âsura necesar─â, pentru a v─â identifica ├«n contextul caracteristicilor oferite de Aplica╚Ťie ╚Öi pentru a v─â oferi diferite func╚Ťionalit─â╚Ťi ├«n Aplica╚Ťia noastr─â.

Nu suntem responsabili pentru prelucrarea de c─âtre Facebook a Datelor dumneavoastr─â cu Caracter Personal. Pentru mai multe informa╚Ťii despre modul ├«n care Facebook prelucreaz─â Datele cu Caracter Personal ╚Öi despre set─ârile de confiden╚Ťialitate aferente contului Facebook, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi politica de confiden╚Ťialitate a Facebook.

Conectarea cu Google

Aplica╚Ťia ofer─â de asemenea posibilitatea de a v─â loga ╚Öi de a crea un cont folosind contul de Google. ├Änainte de a v─â ├«nregistra, sunte╚Ťi condu╚Öi c─âtre o pagin─â Google unde v─â pute╚Ťi conecta folosind numele de utilizator ╚Öi parola contului de Google. Prin urmare, Aplica╚Ťia va fi conectat─â la profilul dumneavoastr─â de Google. Conectarea determin─â ├«n mod automat ca Aplica╚Ťia s─â primeasc─â de la Google informa╚Ťiile cu privire la care a╚Ťi fost de acord s─â fie transmise: ID-ul de Google, adresa de e-mail, numele, prenumele, poza de profil. Aceste informa╚Ťii vor fi prelucrate de noi pentru a v─â oferi posibilitatea de a crea contul ╚Öi, ├«n m─âsura necesar─â, pentru a v─â identifica ├«n conpul func╚Ťionalit─â╚Ťilor oferite de Aplica╚Ťie ╚Öi pentru a v─â oferi diferite func╚Ťionalit─â╚Ťi ├«n Aplica╚Ťia noastr─â.

Nu suntem responsabili pentru prelucrarea de c─âtre Google a Datelor dumneavoastr─â cu Caracter Personal. Pentru mai multe informa╚Ťii despre modul ├«n care Google prelucreaz─â Datele cu Caracter Personal ╚Öi despre set─ârile de confiden╚Ťialitate aferente contului Google, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi politica de confiden╚Ťialitate a Google.

Conectarea cu Apple

Aplica╚Ťia v─â ofer─â posibilitatea de a v─â ├«nregistra ╚Öi de a crea un cont folosind contul de Apple. ├Änainte de a v─â ├«nregistra, sunte╚Ťi condu╚Öi c─âtre o pagin─â de Apple unde v─â pute╚Ťi conecta folosind numele de utilizator ╚Öi parola contului de Apple. Prin urmare, Aplica╚Ťia va fi conectat─â la profilul dumneavoastr─â de Apple. Conectarea determin─â ├«n mod automat ca Aplica╚Ťia s─â primeasc─â de la Apple informa╚Ťiile cu privire la care a╚Ťi fost de acord s─â fie transmise: ID-ul de Apple, adresa de e-mail, numele, prenumele, poza de profil. Aceste informa╚Ťii vor fi prelucrate de noi pentru a v─â oferi posibilitatea de a crea contul ╚Öi, ├«n m─âsura necesar─â, pentru a v─â identifica ├«n contextul caracteristicilor oferite de Aplica╚Ťie ╚Öi pentru a v─â oferi diferite func╚Ťionalit─â╚Ťi ├«n Aplica╚Ťia noastr─â.

Nu suntem responsabili pentru prelucrarea de c─âtre Apple a Datelor dumneavoastr─â cu Caracter Personal. Pentru mai multe informa╚Ťii despre modul ├«n care Apple prelucreaz─â Datele cu Caracter Personal ╚Öi despre set─ârile de confiden╚Ťialitate aferente contului Apple, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi politica de confiden╚Ťialitate a Apple.

Scopul prelucr─ârii Crearea contului de utilizator

Temeiul legal Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

c. Completarea și editarea profilului de utilizator

Date cu caracter personal prelucrate : imagine, locuri favorite, detalii autovehicule, modalit─â╚Ťi de plat─â (carduri bancare).

Scopul prelucrării Completarea și editarea profilului de utilizator

Temeiul legal Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

Utilizarea aplica╚Ťiei

a. Vizualizarea istoricului de comenzi

Date cu caracter personal prelucrate : data comenzii, detalii despre autovehicul, detalii despre comand─â.

Scopul prelucr─ârii Oferirea func╚Ťionalit─â╚Ťii de vizualizare a istoricului de comenzi

Temeiul legal Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

b. Efectuarea unei comenzi

Date cu caracter personal prelucrate : locul autovehiculului, detalii despre autovehicul, detalii despre loc, orice alte informa╚Ťii necesare pentru prestarea serviciilor, data ╚Öi intervalul orar.

Scopul prelucrării Efectuarea comenzii de către utilizator și prestarea serviciilor noastre (spălare autovehicule).

Temeiul legal Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

Contactarea utilizatorilor

a. Contactarea utilizatorului

Date cu caracter personal prelucrate : nume, prenume, adres─â de e-mail, num─âr de telefon.

Scopul prelucr─ârii Contactarea utilizatorului ├«n leg─âtur─â cu oferta solicitat─â sau ├«n leg─âtur─â cu solu╚Ťionarea problemei indicate

Temeiul legal Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

Detalii: interesul legitim al companiei de a asigura comunicarea cu utilizatorii și de a asigura acestora suportul necesar

Marketing (Newsletter, promo╚Ťii, oferte)

a. Mesaje comerciale

Date cu caracter personal prelucrate : nume, prenume, adres─â de e-mail, num─âr de telefon.

Scopul prelucrării Trimiterea de mesaje comerciale în scopul promovării serviciilor companiei

Temeiul legal Consim╚Ť─âm├óntul persoanei vizate (art. 6, alin. 1, lit. a din RGPD)

Marketingul direct

Noi vom folosi adresa dvs. de e-mail ╚Öi/sau num─ârul dvs. de telefon pentru a v─â trimite mesaje directe de marketing. Putem personaliza mesajele de marketing directe folosind informa╚Ťiile despre modul ├«n care utiliza╚Ťi serviciile Vehicool (frecven╚Ť─â a utiliz─ârii, tipul serviciilor alese, detaliile ma╚Öinii, pl─â╚Ťi). Dac─â nu mai dori╚Ťi s─â primi╚Ťi mesaje de marketing directe, v─â rug─âm s─â da╚Ťi click pe linkul ÔÇ×Dezabonare/Unsubscribe" din sec╚Ťiunea care cuprinde profilul dvs. din aplica╚Ťia Vehicool.

Solu╚Ťionarea disputelor

a. Probleme litigioase

Date cu caracter personal prelucrate : nume, prenume, adres─â de domiciliu.

Scopul prelucr─ârii Ap─ârarea drepturilor ╚Öi intereselor legitime ╚Öi sus╚Ťinerea oric─âror cereri ├«n fa╚Ťa organelor judiciare sau a oric─âror altor autorit─â╚Ťi publice

Temeiul legal Interesul legitim al Companiei (art. 6, alin. 1, lit. f din RGPD)

Detalii: interesul legitim al companiei de a ap─âra drepturile sau interesele legitime ori de a sus╚Ťine preten╚Ťiile rezultate sau aflate ├«n str├óns─â leg─âtur─â cu ├«ncheierea sau executarea contractului sau ├«n vederea exercit─ârii dreptului la ap─ârare ├«n ipoteza ini╚Ťierii unor proceduri litigioase ├«mpotriva companiei

FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pute╚Ťi refuza s─â furniza╚Ťi anumite Date cu Caracter Personal dar, ├«ntr-un astfel de caz, este posibil s─â nu pute╚Ťi beneficia de anumite servicii specifice raportului descris ├«n aceast─â Politic─â.

DESPRE TEMEIURILE LEGALE

Temeiul legal de prelucrare difer─â ├«n func╚Ťie de situa╚Ťia concret─â ╚Öi de Datele cu Caracter Personal prelucrate.

├Än situa╚Ťiile ├«n care vom prelucra Datele dumneavoastr─â cu Caracter Personal ├«n temeiul consim╚Ť─âm├óntului, vom solicita consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â liber, informat, specific ╚Öi neechivoc pentru respectiva prelucrare. Prin exprimarea consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â, ve╚Ťi fi de acord c─â putem colecta, folosi, dezv─âlui, prelucra ╚Öi transfera Datele cu Caracter Personal, ├«n conformitate cu aceast─â Politic─â.

PRELUCRAREA AUTOMAT─é A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastră cu Caracter Personal nu vor fi prelucrate în vederea generării unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată care ar urma să producă efecte juridice asupra dumneavoastră sau să vă afecteze într-o măsură semnificativă, în sensul celor prevăzute de art. 22 alin. (1) din RGPD.

DURATA DE PRELUCRARE

Durata de prelucrare a Datelor cu Caracter Personal difer─â ├«n func╚Ťie de opera╚Ťiunea specific─â de prelucrare:

Opera╚Ťiunea

Vizualizarea istoricului de comenzi

Efectuarea unei comenzi

Crearea contului de utilizator

Completarea și editarea profilului de utilizator

Contactarea utilizatorului

Mesaje comerciale

Probleme litigioase

Durata

durata existen╚Ťei contului

durata existen╚Ťei contului

durata existen╚Ťei contului

durata existen╚Ťei contului

durata necesar─â solu╚Ťion─ârii cererii

p├ón─â la momentul retragerii consim╚Ť─âm├óntului

durata necesar─â solu╚Ťion─ârii disputei

├Än anumite circumstan╚Ťe, este posibil s─â p─âstr─âm Datele cu Caracter Personal pentru perioade mai lungi de timp pentru a avea o eviden╚Ť─â exact─â a raporturilor dumneavoastr─â cu noi ├«n cazul oric─âror pl├óngeri ori dac─â credem ├«n mod rezonabil c─â exist─â o perspectiv─â de litigiu.

TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Putem transfera Datele cu Caracter Personal, ├«n m─âsura ├«n care acest lucru este necesar, urm─âtoarelor categorii de destinatari: furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de marketing, autorit─â╚Ťi ale statului.

Ace╚Öti destinatari pot fi situa╚Ťi ├«n Uniunea European─â ╚Öi/sau ├«n Spa╚Ťiul Economic European, precum ╚Öi ├«n afara acestora, inclusiv ├«n ╚Ť─âri care nu sunt recunoscute ca asigur├ónd un nivel adecvat de protec╚Ťie, caz ├«n care transferul Datelor cu Caracter Personal se efectueaz─â doar dac─â exist─â garan╚Ťii adecvate, ├«n conformitate cu legea aplicabil─â (precum clauzele contractuale standard emise de Comisia European─â).

Pute╚Ťi solicita o list─â de destinatari din ╚Ť─âri ter╚Ťe, precum ╚Öi o copie a dispozi╚Ťiilor convenite care asigur─â un nivel adecvat de protec╚Ťie a Datelor cu Caracter Personal.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Securitatea Datelor dumneavoastr─â cu Caracter Personal este important─â pentru noi. Prin urmare, Datele dumneavoastr─â cu Caracter Personal vor fi prelucrate prin aplicarea unor m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice rezonabile pentru a le proteja, precum limitarea accesului la Datele cu Caracter Personal, criptarea sau anonimizarea Datelor cu Caracter Personal, stocarea pe medii securizate. Cu toate acestea, ├«n ciuda eforturilor depuse, nu putem garanta ├«ntotdeauna eficien╚Ťa m─âsurilor de securitate implementate, ╚Öi prin urmare, nu putem garanta ├«n orice moment securitatea Datele cu Caracter Personal.

DREPTURILE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Dreptul de acces: Ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine confirmarea de la noi c─â Datele dumneavoastr─â cu Caracter Personal sunt prelucrate de noi, precum ╚Öi informa╚Ťii privind specificul prelucr─ârii precum: scopul, categoriile de Date cu Caracter Personal prelucrate, destinatarii acestora, perioada pentru care sunt p─âstrate, sursa acestora, dac─â le transfer─âm ├«n str─âin─âtate ╚Öi cum le protej─âm, drepturilor dumneavoastr─â, dreptul de a depune o pl├óngere ├«n fa╚Ťa autorit─â╚Ťii de supraveghere.

Dreptul la rectificare: Ave╚Ťi posibilitatea de a solicita rectificarea Datelor dumneavoastr─â cu Caracter Personal, cu condi╚Ťia s─â fie respectate cerin╚Ťele legale aplicabile. ├Än eventualitatea unor erori, dup─â notificare, vom corecta imediat Datele dumneavoastr─â cu Caracter Personal.

Dreptul la ╚Ötergere: ├Än anumite cazuri, ave╚Ťi posibilitatea de a solicita ╚Ötergerea Datelor cu Caracter Personal, precum atunci c├ónd: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat ╚Öi le-am prelucrat; (ii) a╚Ťi retras consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal ╚Öi noi nu mai putem prelucra Datele cu Caracter Personal ├«n baza altor temeiuri legale; (iii) Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate contrar legii; (iv) da╚Ťi curs unui drept legal de a v─â opune. Nu avem obliga╚Ťia de a ne conforma solicit─ârii dumneavoastr─â de ╚Ötergere ├«n cazul ├«n care prelucrarea Datelor cu Caracter Personal este necesar─â pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale, sau pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â. De asemenea, exist─â ╚Öi alte circumstan╚Ťe ├«n care nu suntem obliga╚Ťi s─â respect─âm aceast─â solicitarea de ╚Ötergere a Datelor cu Caracter Personal.

Restric╚Ťionarea prelucr─ârii: Pute╚Ťi solicita s─â restric╚Ťion─âm prelucrarea Datelor dumneavoastr─â cu Caracter Personal ├«n urm─âtoarele situa╚Ťii: (i) ├«n cazul ├«n care contesta╚Ťi corectitudinea Datelor cu Caracter Personal, pentru o perioad─â care ne permite s─â verific─âm exactitatea Datelor cu Caracter Personal ├«n cauz─â; (ii) ├«n cazul ├«n care prelucrarea este ilegal─â, ╚Öi v─â opune╚Ťi ╚Ötergerii Datelor cu Caracter Personal, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor; (iii) ├«n cazul ├«n care nu mai avem nevoie de Datele cu Caracter Personal ├«n scopul prelucr─ârii, dar ni le solicita╚Ťi pentru o ac╚Ťiune ├«n instan╚Ť─â; (iv) ├«n cazul ├«n care v-a╚Ťi opus prelucr─ârii, pentru intervalul de timp ├«n care se verific─â dac─â drepturile noastre legitime ca operator prevaleaz─â asupra celor ale persoanei vizate. Putem continua s─â folosim Datele cu Caracter Personal ├«n urma unei solicit─âri de restric╚Ťionare, ├«n cazul ├«n care: (i) avem consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â; (ii) pentru a constata, exercita sau asigura ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â; sau (iii) pentru a proteja drepturile unei alte altei persoane fizice sau juridice.

Dreptul la portabilitatea datelor: ├Än m─âsura ├«n care Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate ├«n baza consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â sau pentru executarea contractului ╚Öi prelucrarea se face prin mijloace automate, ave╚Ťi dreptul ca Datele dumneavoastr─â cu Caracter Personal s─â v─â fie furnizate ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ╚Öi care poate fi citit automat ╚Öi ave╚Ťi dreptul de a transmite aceste Date cu Caracter Personal altui operator. Acest drept nu afecteaz─â ├«n mod negativ drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile celorlal╚Ťi.

Dreptul la opozi╚Ťie: ├Än anumite situa╚Ťii, precum atunci c├ónd prelucr─âm Datele dumneavoastr─â cu Caracter Personal pe baza unui interes legitim, ave╚Ťi dreptul de a v─â opune prelucr─ârii Datelor dumneavoastr─â cu Caracter Personal de c─âtre noi. ├Än caz de opozi╚Ťie nejustificata╠ć, VEHICOOL OPERATIONS este ├«ndrept─â╚Ťit─â sa╠ć prelucreze ├«n continuare Datele cu Caracter Personal. De asemenea, v─â pute╚Ťi opune la prelucrarea Datelor dumneavoastr─â cu Caracter Personal ├«n scopul trimiterii de mesaje comerciale.

Revocarea consim╚Ť─âm├óntului: ├Än m─âsura ├«n care prelucr─âm Datele dumneavoastr─â cu Caracter Personal ├«n temeiul consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â, pute╚Ťi revoca oric├ónd consim╚Ť─âm├óntul, f─âr─â a afecta legalitatea prelucr─ârii bazate pe consim╚Ť─âm├ónt ├«nainte de retragerea acestuia.

Procesul decizional individual automatizat: Ave╚Ťi dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice ├«n privin╚Ťa dumneavoastr─â sau v─â afecteaz─â ├«n mod similar ├«ntr-o m─âsur─â semnificativ─â. Acest drept nu este aplicabil ├«n cazul ├«n care decizia: (i) este necesar─â pentru ├«ncheierea sau executarea unui contract ├«ntre dumneavoastr─â ╚Öi noi; (ii) este autorizat─â de lege care prevede ╚Öi garan╚Ťii adecvate pentru drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dumneavoastr─â; (iii) are la baz─â consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â explicit.

Dreptul de a v─â adresa autorit─â╚Ťii de supraveghere:Ave╚Ťi dreptul de a depune o pl├óngere ├«naintea Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale pentru Supravegherea Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal (ÔÇ×ANSPDCPÔÇŁ) ├«n leg─âtur─â cu orice ├«nc─âlcare a drepturilor dumneavoastr─â privind prelucrarea Datelor dumneavoastr─â cu Caracter Personal. Datele de contact ale ANSPDCP sunt: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod po╚Ötal 010336 Bucure╚Öti, Romania; e-mail:anspdcp@dataprotection.ro.

Pentru exercitarea drepturilor men╚Ťionate mai sus, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la adresa de e-mail: contact@getvehicool.com

CONTACT

Dac─â ave╚Ťi ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri cu privire la aceast─â Politic─â sau la implementarea acesteia, ne pute╚Ťi contacta la adresa de email: contact@getvehicool.com .

Plaseaz─â o comand─â