Plaseaz─â o comand─â

VEHICOOL OPERATIONS S.R.L.

TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII

ULTIMA ACTUALIZARE: 11.06.2021

Ace╚Öti termeni de utilizare ("Termenii") stabilesc termenii ╚Öi condi╚Ťiile care guverneaz─â (i) accesul la ╚Öi utilizarea aplica╚Ťiei Vechicool ("Aplica╚Ťia") ╚Öi (ii) accesul la ╚Öi utilizarea con╚Ťinutului Aplica╚Ťiei, inclusiv a serviciilor furnizate de Vehicool Operations ├«n cadrul ╚Öi ├«n afara Aplica╚Ťiei ("Serviciile").

V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ace╚Öti Termeni, deoarece con╚Ťin informa╚Ťii importante privind drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile dumneavoastr─â. Ace╚Öti Termeni includ diferite limit─âri ╚Öi excluderi, stabilind r─âspunderea Vehicool Operations, competen╚Ťa ├«n materie de solu╚Ťionare a disputelor, precum ╚Öi legisla╚Ťia aplicabil─â Termenilor ╚Öi Serviciilor furnizate de Vehicool Operations.

Ace╚Öti Termeni sunt un acord ├«ntre dumneavoastr─â, ├«n calitate de utilizator care doar folose╚Öte Aplica╚Ťia noastr─â ("dumneavoastr─â", "utilizator") ╚Öi VEHICOOL OPERATIONS S.R.L., persoan─â juridic─â rom├ón─â, cu sediul social ├«n Strada Avionului nr. 26, Biroul B, Etaj 1, sectorul 1, Bucure╚Öti, ├«nregistrat─â la Registrul Comer╚Ťului cu num─ârul J40/6204/2020, av├ónd Cod Unic de Identificare 42616279 ("Vehicool Operations", "noi"). Utilizarea Aplica╚Ťiei reprezint─â confirmarea c─â ├«n╚Ťelege╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord cu to╚Ťi ace╚Öti Termeni. De asemenea, ├«nainte de a utiliza Aplica╚Ťia, va trebui s─â accepta╚Ťi, ├«n mod expres, ace╚Öti Termeni. Suntem dispu╚Öi s─â v─â punem la dispozi╚Ťie Aplica╚Ťia numai dac─â accepta╚Ťi to╚Ťi ace╚Öti Termeni. ├Än caz contrar, nu ave╚Ťi dreptul s─â accesa╚Ťi sau s─â utiliza╚Ťi Aplica╚Ťia.

Ne rezerv─âm dreptul de a modifica ace╚Öti Termeni ├«n orice moment. Dac─â facem modific─âri Termenilor, vom publica versiunea actualizat─â a Termenilor ├«n Aplica╚Ťie ╚Öi vom actualiza data "ultimei actualiz─âri" indicat─â ├«n partea de sus a acestor Termeni ╚Öi v─â vom informa ├«n mod corespunz─âtor. De asemenea, v─â rug─âm s─â verifica╚Ťi periodic ace╚Öti Termeni. Orice modificare a Termenilor se va aplica de la data la care este efectuat─â, iar accesul sau utilizarea ├«n continuare a Aplica╚Ťiei dup─â ce Termenii au fost actualiza╚Ťi va constitui acceptarea modific─ârilor.

1. APLICAȚIA

Aplica╚Ťia este o aplica╚Ťie disponibil─â ├«n variant─â mobile (pentru dispozitivele cu sistem de operare Android ╚Öi iOS), destinat─â persoanelor fizice ╚Öi juridice care solicit─â servicii de sp─âlare a autovehiculelor ├«n locurile selectate de utilizatori.

Vehicool Operations, prin intermediul personalului s─âu, va presta serviciile de sp─âlare uscat─â a autovehiculelor utilizatorilor.

2. CREAREA CONTULUI DE UTILIZATOR

Pentru a avea acces la toate func╚Ťionalit─â╚Ťile Aplica╚Ťiei, trebuie s─â v─â ├«nregistra╚Ťi ╚Öi s─â crea╚Ťi un cont de utilizator ├«n Aplica╚Ťia noastr─â ("Cont de Utilizator").

Pentru a crea Contul de Utilizator, avem nevoie de numele, prenumele, num─ârul de telefon ╚Öi adresa de e-mail. Trebuie s─â furniza╚Ťi informa╚Ťii exacte, actuale ╚Öi complete despre Contul de Utilizator.

Suplimentar, ave╚Ťi posibilitatea s─â crea╚Ťi un Cont de Utilizator ╚Öi s─â v─â ├«nregistra╚Ťi ├«n Aplica╚Ťie prin intermediul conturilor aferente anumitor platforme ter╚Ťe, precum Facebook sau Google. ├Än cazul ├«n care crea╚Ťi un Cont de Utilizator prin intermediul conturilor aferente acestor platforme, informa╚Ťiile despre profil aferente contului pe care ├«l utiliza╚Ťi pentru a v─â conecta la Aplica╚Ťie, inclusiv numele sau orice alte informa╚Ťii disponibile pot fi folosite de Vehicool Operations pentru a v─â crea Contul de Utilizator. V─â rug─âm s─â citi╚Ťi Politica noastr─â privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru mai multe informa╚Ťii despre modul ├«n care folosim aceste date. Trebuie s─â furniza╚Ťi informa╚Ťii exacte cu privire la conturile dumneavoastr─â din platformele respective ╚Öi nu ave╚Ťi voie s─â utiliza╚Ťi conturile altor persoane pentru a v─â ├«nregistra ╚Öi crea Cont de Utilizator ├«n Aplica╚Ťie.

C├ónd utiliza╚Ťi Contul de Utilizator, trebuie s─â lua╚Ťi urm─âtoarele m─âsuri de siguran╚Ť─â: (i) s─â alege╚Ťi o parol─â puternic─â; (ii) s─â men╚Ťine╚Ťi ╚Öi s─â actualiza╚Ťi prompt, dup─â caz, informa╚Ťiile din Contul de Utilizator (iii) s─â v─â proteja╚Ťi datele Contului de Utilizator ╚Öi accesul la contul dumneavoastr─â.

Dac─â deveni╚Ťi con╚Ötient de orice utilizare neautorizat─â a parolei, a datelor Contului de Utilizator sau a Contului de Utilizator, trebuie s─â ne anun╚Ťa╚Ťi imediat.

├Än╚Ťelege╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â sunte╚Ťi responsabil pentru toate activit─â╚Ťile care sunt desf─â╚Öurate ├«n Contul dumneavoastr─â de Utilizator ╚Öi, ├«n m─âsura maxim─â permis─â de lege, accepta╚Ťi toate riscurile oric─ârui acces autorizat sau neautorizat la Contul dumneavoastr─â de Utilizator.

3. CONDIȚII DE UTILIZARE A APLICAȚIEI

Pentru a putea utiliza Aplica╚Ťia, trebuie s─â fi╚Ťi persoan─â fizic─â major─â (cel pu╚Ťin 18 ani ├«mplini╚Ťi).

├Än╚Ťelege╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â Vehicool Operations are dreptul, ├«n mod discre╚Ťionar, de a refuza utilizarea Aplica╚Ťiei de c─âtre un utilizator. ├Än acest sens, Vehicool Operations are dreptul de a bloca crearea unui Cont de Utilizator.

4. FUNCȚIONALITĂȚI ALE APLICAȚIEI

Efectuarea unei comenzi

Utilizatorii au posibilitatea de a comanda prestarea serviciilor de sp─âlare a autovehiculului, caz ├«n care ace╚Ötia trebuie s─â indice anumite informa╚Ťii astfel cum sunt indicate ├«n Aplica╚Ťie, cum ar fi, data ╚Öi intervalul orar ├«n care Vehicool Operations va presta serviciile de sp─âlare a autovehiculului, locul ├«n care va fi situat autovehiculul la momentul sp─âl─ârii acestuia, detalii despre autovehicul, tipul de sp─âlare (interior/exterior), precum ╚Öi orice alte detalii indicate ├«n Aplica╚Ťie.

Utilizatorul este responsabil pentru indicarea corect─â a detaliilor la momentul efectu─ârii comenzii, precum ╚Öi pentru asigurarea condi╚Ťiilor indicate de Vehicool Operations ├«n Aplica╚Ťie pentru prestarea serviciilor de sp─âlare a autovehiculului (de exemplu, distan╚Ťa minim─â ├«ntre autovehicul ╚Öi alte autovehicule sau ├«mprejurimi, dimensiunea maxim─â a autovehiculului, tipul de autovehicul, etc.).

├Än cazul ├«n care, ca urmare a modului eronat ├«n care utilizatorul a introdus detaliile ├«n Aplica╚Ťie sau a nerespect─ârii instruc╚Ťiunilor Vehicool Operations sau a oric─ârei alte situa╚Ťii survenite din vina utilizatorului (precum, lipsa autovehiculului la data ╚Öi ├«n intervalul orar indicat, imposibilitatea de a avea acces la autovehicul, etc), Vehicool Operations are dreptul de a ├«ncasa ╚Öi re╚Ťine 30 RON pentru comanda efectuat─â de utilizator, chiar dac─â serviciile nu au fost prestate.

Modificarea sau anularea unei comenzi

Utilizatorii au posibilitatea de a modifica sau anula o comand─â, ├«n condi╚Ťiile indicate ├«n Aplica╚Ťie.

Astfel, cu respectarea unor termene indicate ├«n Aplica╚Ťie, utilizatorii au posibilitatea a de modifica parametrii comenzii (locul sp─âl─ârii autovehiculului, autovehiculul, data sau intervalul orar), precum ╚Öi de a anula comanda. ├Än cazul ├«n care aceste termene sunt respectate, Vehicool Operations nu va percepe taxe pentru modificare sau anulare.

├Än cazul ├«n care termenele de modificare sau de anulare indicate ├«n Aplica╚Ťie nu sunt respectate de c─âtre utilizator, Vehicool Operations are dreptul de a ├«ncasa ╚Öi re╚Ťine taxe pentru modificare ╚Öi / sau anulare.

Alte func╚Ťionalit─â╚Ťi

├Än timp ce utiliza╚Ťi Aplica╚Ťia, ave╚Ťi posibilitatea de a efectua ├«n orice moment oricare dintre urm─âtoarele ac╚Ťiuni (printre altele):

 • recomandarea Aplica╚Ťiei c─âtre un prieten;
 • vizualizarea istoricului comenzilor;
 • editarea detaliilor profilului (nume, prenume, email, num─âr de telefon)
 • editarea sau ╚Ötergerea detaliilor autovehiculelor salvate;
 • modificarea set─ârilor privind notific─ârile;
 • modificarea sau ╚Ötergerea detaliilor privind cardurile bancare.

5. SERVICIILE DE SP─éLARE A AUTOVEHICULELOR

Vechicool Operations ofer─â servicii de sp─âlare uscat─â (f─âr─â ap─â) a autovehiculelor.

├Änainte de a ├«ncepe prestarea serviciilor de sp─âlare a autovehiculului, precum ╚Öi dup─â finalizarea acestora, utilizatorii au obliga╚Ťia de a efectua o inspec╚Ťie ├«mpreun─â cu persoana din cadrul Vehicool Operations care presteaz─â serviciile. Orice neregul─â cu privire la serviciile prestate de Vehicool Operations sau ├«n leg─âtur─â cu acestea, inclusiv cu privire la lucrurile aflate ├«n vehicul, trebuie indicate de utilizator la momentul efectu─ârii inspec╚Ťiei. ├Än cazul ├«n care inspec╚Ťia nu a fost efectuat─â de utilizator sau ├«n cazul ├«n care nu a indicat nicio neregul─â, Vehicool Operations nu este responsabil─â pentru nicio neregul─â sau daun─â indicat─â dup─â acest moment, indiferent de momentul la care ar fi fost cauzat─â respectiva neregul─â sau daun─â. Pentru claritate, ├«n sensul acestui articol, prin neregul─â sau daun─â trebuie ├«n╚Ťeleas─â orice problem─â sau prejudiciu cauzat ├«n leg─âtur─â cu vehiculul sau orice obiect / lucru aflat ├«n vehicul.

├Än cazul ├«n care la finalizarea prest─ârii serviciilor de sp─âlare a autovehiculului, utilizatorul indic─â o neregul─â sau daun─â cauzat─â de Vehicool Operations, r─âspunderea Vehicool Operations este limitat─â doar la prejudiciile directe cauzate din inten╚Ťie sau culp─â grav─â, dar nu mai mult de 500 RON.

Pentru claritate, limitarea de r─âspundere prev─âzut─â de acest articol produce efecte indiferent dac─â utilizatorul este sau nu proprietarul ma╚Öinii sau persoana ├«ndrept─â╚Ťit─â s─â primeasc─â desp─âgubirea, sau dac─â persoana care a f─âcut inspec╚Ťia ├«mpreun─â cu Vehicool Operations este sau nu utilizatorul Aplica╚Ťiei.

6. PRE╚ÜURI ╚śI TAXE

Pentru serviciile de sp─âlare a autovehiculelor, utilizatorul va pl─âti un pre╚Ť astfel cum este indicat ├«n Aplica╚Ťie (ÔÇ×Pre╚ŤÔÇŁ).

De asemenea, utilizatorul va pl─âti anumite taxe, astfel cum sunt indicate ├«n ace╚Öti Termeni, cum ar fi de exemplu, pentru modificarea sau anularea comenzii cu nerespectarea termenului indicat ├«n Aplica╚Ťie sau pentru imposibilitatea prest─ârii serviciilor din cauza utilizatorului (ÔÇ×TaxeÔÇŁ).

├Än cazul ├«n care termenele de modificare sau de anulare indicate ├«n Aplica╚Ťie nu sunt respectate de c─âtre utilizator, Vehicool Operations are dreptul de a ├«ncasa ╚Öi re╚Ťine taxe pentru modificare ╚Öi / sau anulare.

Modificarea Pre╚Ťurilor ╚Öi a Taxelor

Avem dreptul de a schimba Pre╚Ťurile ╚Öi Taxele din c├ónd ├«n c├ónd. Atunci c├ónd vom face acest lucru, Pre╚Ťurile ╚Öi Taxele actualizate se aplic─â de la data la care se efectueaz─â modific─ârile.

Promo╚Ťii

Avem dreptul de a oferi reduceri de Pre╚Ťuri din c├ónd ├«n c├ónd. ├Än acest caz, v─â vom informa ├«n consecin╚Ť─â, iar reducerea se va aplica ├«n conformitate cu condi╚Ťiile stabilite de Vehicool Operations.

Plata Pre╚Ťului ╚Öi a Taxelor se face fie prin utilizarea serviciilor unui prestator ter╚Ť, procesator de pl─â╚Ťi (ÔÇ×Procesator de Pl─â╚ŤiÔÇŁ). ├Än╚Ťelege╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â nu furniz─âm serviciile respective ╚Öi nu le putem controla. Nu vom fi responsabili sau r─âspunz─âtori pentru orice preten╚Ťii, daune, pl─â╚Ťi, deficien╚Ťe, amenzi, hot─âr├óri, datorii, pierderi, costuri ╚Öi cheltuieli rezultate din sau legate de utilizarea serviciilor de plat─â respective.

7. PROPRIETATEA INTELECTUAL─é

Cu excep╚Ťia cazului ├«n care este indicat altfel, toate elementele Aplica╚Ťiei, toate con╚Ťinuturile ╚Öi alte materiale din aceasta sunt de╚Ťinute de noi (sau, dup─â caz, de licen╚Ťiatorii no╚Ötri) ╚Öi sunt protejate de drepturile de proprietate intelectual─â. Pentru evitarea oric─ârui dubiu, interfe╚Ťele vizuale, designul, textul, grafica, imaginile, sistemele, informa╚Ťiile, datele, metodele, codul programului, serviciile, toate celelalte elemente ╚Öi orice alt─â documenta╚Ťie sau alte materiale auxiliare furnizate ("Con╚Ťinutul") sunt de╚Ťinute de noi sau de licen╚Ťiatorii no╚Ötri ╚Öi sunt protejate prin drepturi de autor, m─ârci ├«nregistrate, secrete comerciale ╚Öi orice alte drepturi de proprietate intelectual─â.

Pute╚Ťi utiliza Aplica╚Ťia ╚Öi Con╚Ťinutul exclusiv ├«n scopul achizi╚Ťion─ârii de servicii de sp─âlare a autovehiculelor. Cu toate acestea, nu este permis─â:

 • utilizarea Aplica╚Ťiei sau a Con╚Ťinutului, ├«n afara scopurilor permise;
 • utilizarea oric─âror algoritmi, robo╚Ťi sau metode similare de colectare sau extrac╚Ťie a datelor;
 • cesiunea, licen╚Ťierea, sublicen╚Ťierea Con╚Ťinutului;
 • copierea, decompilarea sau ├«ncercarea de a descoperi codul surs─â al Aplica╚Ťiei sau al Con╚Ťinutului;
 • eliminarea, modificarea sau ascunderea oric─âror drepturi de autor, m─ârci ├«nregistrate sau alte notific─âri privind drepturile de proprietate incluse ├«n Aplica╚Ťie, ├«n Con╚Ťinut;

8. CONTINUTUL UTILIZATORULUI

Sunte╚Ťi singurul responsabil pentru tot con╚Ťinutul pe care ├«l crea╚Ťi, ├«l transmite╚Ťi ╚Öi/sau ├«l distribui╚Ťi prin intermediul Aplica╚Ťiei ("Con╚Ťinut al Utilizatorului"). Av├ónd ├«n vedere acest lucru, sunte╚Ťi de acord s─â nu crea╚Ťi, s─â transmite╚Ťi ╚Öi/sau s─â distribui╚Ťi prin Aplica╚Ťie orice Con╚Ťinut al Utilizatorului care:

 • este ilegal sau care ar constitui, ├«ncuraja sau furniza instruc╚Ťiuni pentru o infrac╚Ťiune sau care ├«ncalc─â drepturile oric─ârei p─âr╚Ťi, ├«ncalc─â orice drept na╚Ťional sau interna╚Ťional sau creeaz─â ├«n orice alt mod vreun prejudiciu;
 • este def─âim─âtor, profan, obscen, pornografic, explicit sexual, indecent, vulgar, sugestiv, violent, h─âr╚Ťuitor, odios, amenin╚Ť─âtor, ofensator, discriminatoriu, abuziv, invaziv de confiden╚Ťialitate sau drepturi de publicitate, fraudulos, ├«n╚Öel─âtor sau ├«n alt mod inacceptabil;
 • prin care un utilizator se d─â drept alt─â persoan─â sau entitate sau prin care se creeaz─â ├«n mod gre╚Öit afilierea dumneavoastr─â cu o persoan─â sau o entitate;
 • poate ├«nc─âlca o marc─â, secret comercial, drept de autor sau alt drept de proprietate intelectual─â;
 • con╚Ťine orice declara╚Ťii, observa╚Ťii sau afirma╚Ťii care nu reflect─â opiniile ╚Öi experien╚Ťele dumneavoastr─â sincere;
 • este conceput pentru a ├«n╚Öela sau p─âc─âli utilizatorii Aplica╚Ťiei;

9. CONDUITA UTILIZATORULUI

Sunte╚Ťi singurul responsabil pentru propriul comportament ├«n timp ce accesa╚Ťi ╚Öi utiliza╚Ťi Aplica╚Ťia. Sunte╚Ťi de acord s─â utiliza╚Ťi Aplica╚Ťia numai ├«n scopuri care sunt legale ╚Öi ├«n conformitate cu ace╚Öti Termeni ╚Öi cu orice legi sau regulamente aplicabile. Sunte╚Ťi de acord c─â nu ve╚Ťi desf─â╚Öura ╚Öi nu ve╚Ťi permite niciunei ter╚Ťe p─âr╚Ťi s─â desf─â╚Öoare, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, oricare dintre urm─âtoarele:

 • s─â utiliza╚Ťi Aplica╚Ťia pentru orice scop ilegal sau neautorizat sau s─â v─â implica╚Ťi, s─â ├«ncuraja╚Ťi sau s─â promova╚Ťi orice activitate ilegal─â sau orice activitate care ├«ncalc─â ace╚Öti Termeni sau orice alte reguli sau politici stabilite din c├ónd ├«n c├ónd de c─âtre noi;
 • s─â utiliza╚Ťi Aplica╚Ťia pentru a ├«nc─âlca drepturile legale ╚Öi interesele legitime ale celorlal╚Ťi, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, transmiterea sau punerea la dispozi╚Ťie ├«n alt mod prin intermediul Aplica╚Ťiei care ├«ncalc─â drepturile de proprietate intelectual─â ale oric─ârei p─âr╚Ťi;
 • s─â elimina╚Ťi orice notific─âri privind drepturile de autor, m─ârcile sau alte drepturi de proprietate intelectual─â ├«n leg─âtur─â cu Aplica╚Ťia sau ├«n orice parte a acestuia;
 • s─â utiliza╚Ťi orice robot, algoritm sau alte mijloace automatizate sau interfa╚Ť─â care nu sunt furnizate de noi pentru a accesa Aplica╚Ťia sau pentru a extrage date;
 • s─â ├«ncerca╚Ťi s─â indica╚Ťi ├«n orice mod c─â ave╚Ťi o leg─âtur─â cu noi, cu excep╚Ťia cazului ├«n care am consim╚Ťit ├«n mod expres la o astfel de conduit─â;
 • s─â ├«nc─ârca╚Ťi, trimite╚Ťi, distribui╚Ťi sau difuza╚Ťi orice Con╚Ťinut al Utilizatorului care ar putea fi interpretat ├«n orice fel ca def─âim─âtor, ilegal, fraudulos, obscen, h─âr╚Ťuitor sau inacceptabil;
 • s─â distribui╚Ťi orice alte componente d─âun─âtoare cum ar fi, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, viru╚Öi, fi╚Öiere corupte, defecte;
 • s─â indica╚Ťi c─â sunte╚Ťi orice o alt─â persoan─â prin orice mijloace (de exemplu, prin utilizarea unei adrese de e-mail, nume, pseudonim sau altfel);
 • s─â exploata╚Ťi Aplica╚Ťia pentru orice scop comercial neautorizat;
 • s─â accesa╚Ťi sau utiliza╚Ťi Aplica╚Ťia ├«n scopul cre─ârii unui produs sau serviciu competitiv cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre;
 • 10. DESP─éGUBIRI

  Sunte╚Ťi de acord s─â ap─âra╚Ťi ╚Öi s─â desp─âgubi╚Ťi Vehicool Operations ╚Öi pe oricare dintre agen╚Ťii, angaja╚Ťii, agen╚Ťiile de publicitate, licen╚Ťiatorii, furnizorii sau partenerii no╚Ötri ├«mpotriva oric─âror crean╚Ťe, daune, pl─â╚Ťi, amenzi, hot─âr├óri, datorii, pierderi, costuri ╚Öi cheltuieli de orice fel sau natur─â, inclusiv costurile litigiilor, taxele legale ╚Öi onorariile avoca╚Ťiale care decurg din sau ├«n orice fel sunt legate de (i) utilizarea Aplica╚Ťiei; (ii) ├«nc─âlcarea acestor Termeni sau a drepturilor oric─ârei ter╚Ťe p─âr╚Ťi; sau (iii) ├«nc─âlcarea legilor aplicabile ├«n leg─âtur─â cu conduita, accesul sau utilizarea Aplica╚Ťiei.

  11. EXONERARE DE R─éSPUNDERE

  ├Än╚Ťelege╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â utilizarea Aplica╚Ťiei se realizeaz─â pe propriul dumneavoastr─â risc ╚Öi c─â ├«ntregul risc privind calitatea, performan╚Ťa, siguran╚Ťa, acurate╚Ťea este la dumneavoastr─â. Aplica╚Ťia este furnizat─â "ca atare" ╚Öi "a╚Öa cum este". ├Än m─âsura maxim─â permis─â de legea aplicabil─â, nu ne asum─âm nicio garan╚Ťie (explicite sau implicite, scrise sau orale) ├«n leg─âtur─â cu, f─âr─â limitare, Aplica╚Ťia, site-urile sau aplica╚Ťiile externe, precum, f─âr─â limitare, garan╚Ťii implicite de comercializare, garan╚Ťii implicite privind adecvarea pentru un anumit scop ╚Öi garan╚Ťii de ne├«nc─âlcare a drepturilor unor persoane, garan╚Ťii de acurate╚Ťe sau de fiabilitate. Nu garant─âm c─â Aplica╚Ťia va ├«ndeplini cerin╚Ťele dumneavoastr─â sau c─â utilizarea Aplica╚Ťiei va fi ne├«ntrerupt─â, sigur─â sau f─âr─â erori sau c─â Aplica╚Ťia nu con╚Ťine componente d─âun─âtoare cum ar fi viru╚Öi.

  12. LIMITARE DE R─éSPUNDERE

  Recunoa╚Öte╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â, ├«n m─âsura maxim─â permis─â de legisla╚Ťia aplicabil─â, Vehicool Operations nu va fi, ├«n nici un caz, r─âspunz─âtoare fa╚Ť─â de dumneavoastr─â sau fa╚Ť─â de orice alt─â ter╚Ť─â parte pentru orice daune directe sau indirecte, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, daune-interese pentru pierderea profiturilor, (indiferent dac─â sunt suportate direct sau indirect), pierderea reputa╚Ťiei afacerii, costul achizi╚Ťiilor de bunuri sau servicii ├«nlocuitoare sau orice alt─â pierdere, rezultat─â din sau ├«n leg─âtur─â Aplica╚Ťia, indiferent de teoria r─âspunderii (contractual─â sau delictual─â).

  ├Än╚Ťelege╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â nu vom fi r─âspunz─âtori pentru nicio ├«nc─âlcare sau ├«nt├órziere a ├«ndeplinirii obliga╚Ťiilor noastre care rezult─â din orice situa╚Ťie dincolo de controlul nostru rezonabil, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, acte sau omisiuni ale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi, cutremur, pandemii, epidemii, incendiu, inunda╚Ťii, sau disfunc╚Ťionalit─â╚Ťi tehnice (conexiunea la Internet, accesarea server-ului, etc).

  Recunoa╚Öte╚Ťi c─â Aplica╚Ťia este bazat─â pe Internet ╚Öi ├«n╚Ťelege╚Ťi ╚Öi accepta╚Ťi riscurile de securitate inerente asociate acestor aplica╚Ťii ╚Öi site-uri web, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, riscul de a pierde conexiunile la Internet, riscul de defec╚Ťiune hardware sau software ╚Öi riscul de accesare neautorizat─â de c─âtre ter╚Ťi a Contului dumneavoastr─â de Utilizator. Astfel, sunte╚Ťi de acord c─â nu avem nici o r─âspundere pentru orice defec╚Ťiuni, e╚Öecuri de comunicare, ├«nt├órzieri, erori, sau orice ├«nc─âlcare a securit─â╚Ťii.

  13. SITE-URI EXTERNE

  Aplica╚Ťia poate con╚Ťine link-uri (leg─âturi URL) c─âtre site-uri sau resurse ale ter╚Ťilor. Aceste link-uri (leg─âturi URL) c─âtre pagini ter╚Ťe sunt furnizate doar pentru informare. ├Än orice caz, ├«n special din cauza caracterului volatil al informa╚Ťiilor de pe Internet, Vehicool Operations nu poate controla natura sau con╚Ťinutul acestor surse externe ╚Öi, prin urmare, nu este responsabil─â ╚Öi nici r─âspunz─âtoare pentru utilizarea sau indisponibilitatea site-urilor ter╚Ťilor ╚Öi nici pentru con╚Ťinutul sau alte materiale disponibile pe site-urile ter╚Ťilor pe care le-a╚Ťi putea accesa prin intermediul Aplica╚Ťiei noastre.

  14. MODIFICĂRI ALE APLICAȚIEI

  Putem, la discre╚Ťia noastr─â, cu sau f─âr─â notificare prealabil─â ╚Öi ├«n orice moment, modifica sau ├«ntrerupe, temporar sau permanent, orice parte sau func╚Ťionalitate a Aplica╚Ťiei noastre.

  ├Än nici un caz Vehicool Operations nu va fi r─âspunz─âtoare pentru restric╚Ťionarea sau dezactivarea accesului la orice parte sau func╚Ťionalitate a Aplica╚Ťiei.

  15. SUSPENDAREA SAU TERMINAREA ACCESULUI LA APLICAȚIE

  ├Än cazul ├«n care ├«nc─âlca╚Ťi ace╚Öti Termeni, este posibil s─â suspend─âm sau s─â ├«ncet─âm ├«n totalitate sau par╚Ťial accesul dumneavoastr─â la Aplica╚Ťie, la discre╚Ťia noastr─â, imediat ╚Öi f─âr─â notificare prealabil─â, ╚Öi s─â ╚Ötergem sau s─â dezactiv─âm Contul de Utilizator. ├Äntr-un astfel de caz, v─â vom notifica ├«n consecin╚Ť─â.

  Utilizatorii au posibilitatea de a ╚Öterge Conturile de Utilizator ╚Öi, ├«ntr-un astfel de caz, toate informa╚Ťiile lor de cont, vor fi ╚Öterse. Cu toate acestea, este posibil s─â p─âstr─âm anumite informa╚Ťii despre rela╚Ťia comercial─â cu utilizatorul respectiv, ├«n conformitate cu politica noastr─â de confiden╚Ťialitate.

  16. CESIUNEA

  Vehicool Operations poate cesiona ace╚Öti Termeni ╚Öi/sau orice sau toate drepturile sale sau delega orice ╚Öi toate obliga╚Ťiile sale ├«n conformitate cu ace╚Öti Termeni f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â. Toate dispozi╚Ťiile cuprinse ├«n ace╚Öti termeni se extind ╚Öi vor fi obligatorii pentru succesorii ╚Öi cesionarii lui Vehicool Operations. Nu ave╚Ťi dreptul s─â cesiona╚Ťi ace╚Öti Termeni sau oricare dintre drepturile ╚Öi/sau obliga╚Ťiile care decurg din ace╚Öti Termeni unei alte persoane sau entit─â╚Ťi, f─âr─â acordul prealabil al Vehicool Operations.

  17. DATE CU CARACTER PERSONAL

  V─â rug─âm s─â consulta╚Ťi Politica noastr─â de confiden╚Ťialitate pentru informa╚Ťii despre modul ├«n care colect─âm, utiliz─âm, stoc─âm ╚Öi dezv─âluim datele dumneavoastr─â cu caracter personal.

  18. SEPARABILITATE

  Dacă orice prevedere a acestor Termeni va fi considerată nelegală, nulă sau din orice motiv inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acești Termeni și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

  19. LIPS─é DE EXECUTARE

  Punerea ├«n aplicare a acestor Termeni este exclusiv la discre╚Ťia noastr─â ╚Öi omisiunea noastr─â de a pune ├«n aplicare oricare dintre dispozi╚Ťiile Termenilor ├«n anumite cazuri nu constituie o renun╚Ťare la dreptul nostru de a aplica acele dispozi╚Ťii ├«n alte cazuri.

  20. LEGEA APLICABIL─é ╚śI JURISDIC╚ÜIA

  Ace╚Öti Termeni sunt fi guverna╚Ťi si interpreta╚Ťi in conformitate cu legisla╚Ťia Rom├óniei. Orice disput─â care decurge din sau are leg─âtur─â cu ace╚Öti Termeni sau cu Serviciile furnizate de Vehicool Operations va fi de competen╚Ťa exclusiv─â a instan╚Ťelor din Bucure╚Öti, Rom├ónia.

  21. CLAUZE NEUZUALE

  Prin acceptarea acestor Termeni, accepta╚Ťi ├«n mod expres ╚Öi sunte╚Ťi de acord cu prevederile referitoare la limit─ârile de r─âspundere (clauze: 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12), alegerea legii ╚Öi a jurisdic╚Ťie (clauza 20), denun╚Ťarea unilateral─â (clauze 3 ╚Öi 15) ╚Öi suspendarea execut─ârii (clauze 3 ╚Öi 15).

  Plaseaz─â o comand─â