Întreținerea elementelor din plastic din interiorul mașinii

C. Truta - Ianuarie 24, 2022

Șoferii acordă o atenție deosebită tapițeriei, caroseriei și elementelor din sticlă ale mașinii și tind să ignore întreținerea elementelor din plastic. Interiorul mașinii trebuie să fie impecabil din toate punctele de vedere, iar asta implică curățarea periodică a acestor elemente din plastic, cum ar fi bordul mașinii. Dintre toate piesele mașinii, bordul este cel mai expus la murdărie, la acumularea de impurități și la razele soarelui.

Curățarea bordului auto din plastic

Bordul auto este realizat din plastic dintr-un motiv important – în bord se află airbag-urile, iar în cazul unui accident, ele trebuie să se desprindă ușor. Plasticul este cel mai bun material care îți poate oferi această desprindere rapidă, tocmai din acest motiv bordurile din plastic se regăsesc și la mașinile de lux. Curățarea bordului auto și a tuturor elementelor din plastic din mașină se realizează cu lavete din microfibră, moi, care nu zgârie. Poți folosi diverse soluții din comerț pentru curățarea prafului și a murdăriei, dar și pentru o protecție sporită împotriva razelor soarelui. Există diverse kit-uri de detailing care conțin toate elementele necesare pentru curățarea acestor elemente din plastic, însă de cele mai multe ori, rezultatele nu sunt spectaculoase.

Serviciile de dressing plastice

Curățearea elementelor din plastic necesită timp și multă răbdare, iar aceste servicii de dressing plastice se adresează tocmai șoferilor care vor să își folosească acest timp pe activități care le fac plăcere. Folosim produse profesionale precum Chemical Guys Natural Shine și Satin Shine Dressing pentru bord și panourile portierelor. În urma curățării, elementele din plastic vor reveni la aspectul și strălucirea originală. Mai mult decât atât, substanțele folosite vor proteja aceste materiale împotriva razelor UV dăunătoare, ceea ce înseamnă că își vor păstra aspectul pentru o perioadă îndelungată. Nu uita că bordul auto este cel mai expus razelor UV, iar după un anumit timp, acesta începe să se decoloreze. Costul este unul nesemnificativ dacă stai să te gândești la beneficiile pe termen lung. Plătești 79 RON și te bucuri de o mașină cu un interior ca nou (din punct de vedere al elementelor din plastic).

De ce să alegi serviciile de dressing plastice?

Iată câteva motive pentru care ar trebui să încerci serviciile de dressing plastice:

  • Menții interiorul mașinii curat și protejat de praf și murdărie
  • Previi decolorarea elementelor din plastic din cauza acțiunii razelor UV
  • Servicii recomandate mai ales dacă obișnuiești să circuli cu copii mici în mașină pentru că soluțiile folosite au și un efect antistatic (depunerile de praf pot provoca alergii în cazul copiilor)
  • Vrei să redai strălucirea elementelor din plastic

Aceste servicii te ajută să economisești timp și bani. Nu mai trebuie să te deplasezi la o spălătorie auto, ci trebuie să programezi prin intermediul aplicației Vehicool data, ora și adresa unde trebuie să se deplaseze agentul nostru pentru a-ți curăța plasticele din interior. Economisești și sume importante de bani pentru că nu trebuie să investești în produse profesionale și echipamente cu care să cureți singur aceste elemente, ci trebuie doar să plătești prețul serviciului. Încearcă serviciile de dressing plastice și vei avea de fiecare dată senzația că intri într-o mașină nouă!